divendres, 21 d’octubre del 2011

Taller de cuina: Confitura de carabassó i meló

A principi de curs na Joana ens va dur de l'hort un carabassó gegant. Hem trobat l'ocasió d'aprofitar-lo fent una confitura per col·laborar a la "Fira de tardor" que organitzen els alumnes del tercer cicle.
D'experiència ja en teníem en cuinar aquestes coses, així que ens hem posat mans a l'obra i en poc temps hem tingut fet el preparat per coure una confitura espessa de carabassó i meló.
Coneixen la utilitat de la bàscula i alguns dels fillets han estat molt interessats en saber exactament què pesaven els ingredients. Fins i tot n'Ulrika ens ha fet de secretària i ho ha apuntat tot diligentment.
Aquesta és la mescla que hem fet :





Cal dir que ho hem fet un poc a l'ull, com ho fan les cuineres de tota la vida...





2 comentaris:

  1. Aquests fiets estan feys tots uns cuiners!!!! Prest faran les receptes tot sols!!! N'Ulrika diu que ara que està especialitzada en escriure receptes de cuina, us durà la recepta del pudding de monyaco, que és boníssim...

    ResponElimina
  2. Ja ho crec que la pot dur sa recepta. Segur que trobarem un moment per fer-la. Però crec que haurem d'esperar unes quantes setmanes; avui hem provat de fer els bunyols i els fillets estaven un poc esvalotats. Què hi farem? Hi ha dies que tot rutlla bé, i d'altres..., que no tant. Però, ep! sempre hem de ser positius; açò sobretot.

    Gràcies Marta, per participar sempre al bloc.

    ResponElimina